torsdag 25 maj 2023

PÅ VÄG MOT MEDELHAVET

 


Gamla änkefru Karlsson är för första gången i sitt liv ute och flyger. Hon har övertalats av sina barn att boka in sig på en charterresa till Mallorca. Hon är lite nervös och när hon behöver besöka toaletten säger flygvärdinnan åt henne att gå längst fram i planet.
Fru Karlsson gör så, men går förbi toaletten utan att uppmärksamma den. I stället öppnar hon dörren till cockpit och blir stående några sekunder medan hon tittar in. Sedan går hon tillbaka till flygvärdinnan och säger:
-Jag vill bara tala om att det sitter två karlar inne på damtoaletten och ser på teve.


Gamla fröken Jansson ska ut och flyga för första gången. Nervöst tittar hon ut genom flygplansfönstret och frågar flygvärdinnan:
-De där små krypen som syns där nere, är det människor?
-Nej, säger flygvärdinnan. Det är myror. Vi har inte lyft än.


Självmedvetna fru Svensson gick med bestämda steg till flygbolagets disk på flygplatsen och klagade på att planet var försenat.
-Och ni skryter med att flyget är det snabbaste kommunikationsmedlet, sa hon. En häxa på ett kvastskaft skulle förmodligen komma fortare fram än ert plan.
-Det är möjligt, sa mannen bakom disken och log förbindligt. I så fall går det bra att låna kvasten som står i hörnet där borta. Banan är klar för start.


2 kommentarer:

  1. Ja herrejösses så bra. Tack Gunnar

    SvaraRadera
  2. Du är en mästare Gunnar ❣️

    SvaraRadera