måndag 22 augusti 2016

MED RYGGSÄCK PÅ HOTELL

Här följer ytterligare några citat av vad känt folk påstås ha yttrat 1971 enligt tidningen Se.


Torvald Gahlin: En gång tog jag in på ett 46 våningars hotell i New York med bagaget i en ryggsäck. I receptionen hade man aldrig sett en sån och påpekade att fallskärmshopp från skyskrapan var förbjudna.


Majolin Pierre i Femina: Om några månader ska holländska tronföljaren Beatrix ”våga livet för ett nytt barn”. Är det svårarer att sätta barn av kunglig börd till världen? Föds de med kronan på – eller vad är det?

Red Top: Själv röker jag inte, men jag tar då och då en cigarett, bara för att inte bli slav under dygderna.


Cello: Om ni delar våra åsikter, så innebär det att vi är överens. Men om vi är överens så har vi självfallet inte delade åsikter, eftersom folk med delade åsikter har olika åsikter. Om ni därför delar vår åsikt att vi på grund av delade åsikter inte kan vara överens, så är vi helt överens.

Mr Trend, i förslag till morgonbön för företagsledare: Håll Dina Höga Tummar för vår succession så att våra söner icke måtte gå åstad och bliva maoister utan trevliga civilekonomer med slips.


Ingolfur Margeirsson, Island, om svensken: Om man vill lära sig mycket om svenskarna på kort tid skall man åka tunnelbana i Stockholm. Om det inte vore så att passagerare då och då steg av vid hållplatser och andra kom in i stället, skulle man kunna tro att här försiggick en liktransport.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar