måndag 26 augusti 2024

FIN I HÅRET TILL PREMIÄREN

Sagt nån gång på 60-talet av några av våra vanligaste kändisar och premiärlejon, allt enligt tidningen Se.

Timander

Alice Timander: När man är nysminkad och i ordning kan man inte ge sig ut i blåsten utan måst ta taxi. Lösögonfransarna kan blåsa bort och håret blir tillrufsat. Jag vill inte se ut som Siw Malmkvist i håret.

Lasse Lönndahl i Det ska vi fira: Här sjunger nu Frank Sinatra, Amerikas svar på Lasse Lönndahl.

Ekonomen om tonåringar: Jag tror att våran Gunnar har smått onaturliga intressen. Jag trodde det var en porrtidning han hade under huvudkudden, men det var Volvos årsredogörelse.

Cato

Åke Cato: Vits för Uppsalabor. -Vi vinner på söndag. -Are you Sirius?

Stig Nahlbom: Västtyska armén har planer på att bilda en specialtrupp för soldater med skavsår – Halte Kameraden.

Rolf Utberg om SAS:s anställningsvillkor för flygvärdinnor: Tänk om politikerna i Stadshuset skulle tvingas vara ogifta, ej ha glasögon, vara 160-175 cm långa, ha vårdat utseende och bifoga ett nytaget fotografi för att bli borgarråd.

Höök

Marianne Höök: Jolo reser oavbrutet tåg genom dystra glesbygder och nostalgiska stationssamhällen. Och gråa människor sitter i den överbefolkade kupén i ångande kläder och säger tänkvärdheter som blir hängande och ekar i tystnaden. Själv faller jag i sömn i höjd med Södertälje Södra och upplever absolut ingenting.

Torvald Gahlin: Ju sämre en människas minne är, desto renare blir hennes samvete.

Oscar Hedlund i DN om Kirunas nya hotell: Annat var det på gamla hotell Standards tid. 16 rum och brännvin och ville man ha något tilltugg gick man ut och slog ihjäl en björn.



1 kommentar:

  1. Ja du milde tid så de fick till det. Tack Gunnar 😂

    SvaraRadera