fredag 18 juli 2014

VECKANS KLIPP

Sitter i den lilla stugan vid havet och bläddrar i några exemplar av tidningen Se från 1969.Under vinjetten Veckans klipp hittar jag de här bidragen som läsare har klippt ur andra tidningar och skickat in till redaktionen:

 


Och här har det gått så hett till på festen att det inte finns något hus kvar att festa i:Vad dom sa i veckan kallades en spalt där kända personer citerades.

Åke Cato: Sveriges Ormuppfödares Riksförening har enats om en gemensam kampsång: Mamba är lik sin mamba.

Sune Mangs: Barnet var så trött efter dopet att det inte visste vad det hette.

Red Top: Hur många vuxna personer är det egentligen som snackar med barn? Jag har en känsla av att när jag var liten så var det mest lättfärdiga flickor,, fulla gubbar och personer som ansågs allmänt vrickade som visade oss något personligt intresse.

Nils Beyer, teaterkritiker i Arbetet: Vad är det för pjåsk med prästernas samvetsnöd? Deras situation är väl inte värre än den är för en socialistisk typograf på en borgerlig tidning.

Åke Cato: Enskilda bankens källare: I kväll diskontekdas.

Herbert Tingsten: Den som i vår riksdag talar idépolitik måste känna sig som en man som kommer till ett kafferep iförd hög hatt och frack.


Och under rubriken Blandade karameller hittar vi följande:
Fröken, sa lille Hans och räckte upp handen i början av sexualundervisningen, vi som redan kan pippa, kan inte vi få kicka boll i stället?

1 kommentar: