onsdag 29 mars 2017

SOMMAR, SOMMAR, SOMMAR . . .

Nu är det alltså sommar.
I söndags lämnade vi vintern bakom oss genom att ställa fram klockan en timme.
Vart våren tog vägen är det ingen som vet, men att visarna på alla klockor ska flyttas framåt och inte bakåt tror jag mig nu ha begripit. Åtminstone för tillfället. När det är dags att byta tidszon nästa gång kan det vara glömt.


Vad sådan okunskap kan leda till har jag ett synnerligen pinsamt minne av.
En gång i tiden var jag nämligen nära att skapa kaos på jobbet när tidningens dåvarande fastighetsskötare skulle ställa om alla klockor och råkade gå förbi mitt skrivbord och fråga hur det var man gjorde nu igen.


Om jag minns rätt hände det när det här med sommartid var alldeles nytt och inte ens normala människor hade hunnit lära sig åt vilket håll klockan skulle ställas.
Fastighetsskötaren skulle alltså gå runt i huset och ställa om samtliga klockor i byggnaden, för detta utspelades på den tiden då det mesta gjordes manuellt. När han gick förbi min plats frågade han om jag visste åt vilket håll visarna skulle flyttas.
- Bakåt så klart, sa jag.


Det blev starten på en kuslig kedjereaktion som kommer att beskrivas utförligt senare i veckan i denna blogg.
Nya avslöjanden följer alltså.

1 kommentar:

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att i förhållande till Anderson i flera år, han gjorde slut med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka, men allt var förgäves, jag ville att han tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, jag bad honom med allt jag gjort löften, men han vägrade. Jag förklarade mitt problem med min vän och hon föreslog att jag hellre bör kontakta en spell caster som kunde hjälpa mig kasta en trollformel för att föra honom tillbaka, men jag är den typ som aldrig trott på spell, hade jag inget annat val än att prova det, jag postas passet caster, och han berättade det var inga problem att allt kommer att bli bra innan tre dagar, att mitt ex kommer att återvända till mig innan tre dagar, kastade han förtrollningen och överraskande i den andra dagen, var det runt 04:00. Mitt ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag gjort löftet att någon jag känner som har en relation problem, skulle jag vara till hjälp för sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfull spell caster som hjälpte mig med min egen problem. e-post: drogunduspellcaster@gmail.com kan du maila honom om du behöver hans hjälp i din relation eller annan.

  1) Love Spells
  2) förlorad kärlek Spells
  3) skilsmässa Spells
  4) Förbindelse Spells
  5) Bindnings Stava.
  6) Breakup Spells
  7) Förvisa en tidigare Lover
  8.) som du vill ska främjas på kontoret / Lottery spell
  9) vill att tillfredsställa din älskare
  Kontakta denna stora man om du har något problem för en varaktig lösning
  genom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvaraRadera