torsdag 17 augusti 2017

ACK LJUVA UNGDOM

Frågan för dagen var nu hur man skulle bära sig åt för att uppnå den bästa effekten av solkrämstuben som jag hade hittat i den lilla stugan vid havet och som utlovade anti-åldrande.


Sökte förgäves efter någon bruksanvisning eller förklaring till fenomenet. Men det fanns ingen mer upplysning om det på tuben. Bara ”Anti-ageing sun cream” som så vitt jag förstod måste betyda att detta var en kräm som motverkade åldrande.
Där fanns inte heller någon förklaring till om det räckte med att enbart smörja in sig för att medlet skulle verka eller om man måste sitta i solen också för att bli yngre.
Vid närmare eftertanke lutade jag år det sistnämnda alternativet. Det var nog säkrast att sola också om det här skulle fungera.


Alltså: På med krämen och ut i solen. Ack, ljuva ungdom, här kommer jag. Än klappar hjärtat med friska slag. Undrar hur ung man kan bli. Och om den här solkrämen fortfarande finns att köpa i affärerna. I så fall borde man åka och bunkra upp ordentligt innan den tar slut.
Får väl försöka återkomma längre fram med en rapport om hur det har gått. Under förutsättning att man inte krymper ihop och försvinner helt alltså.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar