fredag 31 augusti 2018

FRUKTANSVÄRDA KVAL

Och så var det dags för ännu några exempel på vad känt folk påstods ha sagt under den gångna veckan enligt tidningen Se från 1967.


Per Oscarsson: Jag skulle tro att de flesta människor har en mycket liten aning om de fruktansvärda kval man råkar ut för när man ser sig själv på film.

Moltas Ericsson: Neurotiker är en man som bygger luftslott, psykopat är han som bor i det. Och psykiatern är han som tar upp hyran.

Jolo: Den som inte har förstånd på att åka vilse, får inte se mycket.


Herbert Tingsten: Den amerikanska maten är inte så tokig. Men amerikansk kyckling smakar som att tugga Dagens Nyheter.

Åke Cato i Expressen: Samtlig medlemmar av Sveriges ogräsodlares Riksförbund har lagt bort tistlarna, meddelas det.

Lasse O´Månsson i ”Riddarna kring runda ordet”: Drick aldrig sprit när ni kör bil, ni kan köra på ett träd och krossa flaskan.


Vilhelm Moberg: I mitt fall ska ordspråket lyda: När fan blir gammal, blir han ännu djävligare.

Norman Mailer: När president Johnson lämnar Vita huset kommer han att vara mr Nobody. Vem kan tänkas gå till honom för att höra åsikter om ekonomi, medborgarrätt eller utrikespolitik?

Cello: Stryk skulle dom ha, säger arga bilägare, för när det gäller bilar, så anser sig biltjuvarna alltid ha rätten att äga andras, så länge inte rätten till aga ändras.


Birgitta Andersson: Var slutar artisten och var börjar författaren i en rolighet? Tja, HasseåTage skriver ut vartenda kommatecken. Det finns manusförfattare som nöjer sig med att ange att ”her maa skuespillerinden finne paa noet morsomt”.1 kommentar:

  1. Ha ha. Det är lika kul varje gång du är i farten Gunnar 🤣🤣🤣

    SvaraRadera